Installere og starte Kaspersky Password Manager

Slik laster du ned Kaspersky Password Manager (hvis det ikke er installert enda):

1. Åpne Kaspersky-appen.
  2. I seksjon Alle funksjoner i Kaspersky appen, bla ned til Personvern seksjon og trykk på Passord behandling .
  3. Trykk på Installer.

Dette åpner en side med informasjon om Kaspersky Password Manager i appbutikken du velger.

4. Se listen med rettigheter som Kaspersky Password Manager trenger.
    • Hvis du samtykker i å gi appen disse tillatelsene, trykker du på Godta.

Deretter starter nedlastingen og installasjonen av Kaspersky Password Manager.

• Hvis du nekter å gi disse tillatelsene til Kaspersky Password Manager, trykker du på Tilbake.

Dette avbryter installasjonen av appen.

Slik starter du Kaspersky Password Manager hvis programmet allerede er installert:

1. Åpne Kaspersky-appen.
  2. I seksjon Alle funksjoner i Kaspersky appen, bla ned til Personvern seksjon og trykk på Passord behandling .
  3. Vinduet for appen Kaspersky Password Manager åpnes.
  4. Se Kaspersky Password Manager Hjelp for instruksjoner om bruk av Kaspersky Password Manager.